• DOLAR 32.368
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.19
  • ...
Hamas`tan İran Devrim Muhafızları Danışmanı Tuğ Gen. Hüsrev Aruc`a Cevap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Enformasyon Merkezi'nde yar alan haberde, Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas), İran Devrim Muhafızları Örgütü'nün danışmanı Tuğ Gen. Hüsrev Aruc'un kendisine yönelttiği suçlamanın tamamen geçersiz bir iftira olduğunu açıkladı. Hamas'ın Türkiye vasıtasıyla siyonist işgal rejimiyle görüşme çabası içinde olduğunu iddia eden Hüsrev Aruc'un bu iddiasının geçersiz, saçma bir iftira olduğunu bildirerek Filistin İslâmî Direniş Hareketi'nin hiçbir şekilde doğrudan veya dolaylı bir şekilde siyonist işgal rejimiyle görüşme gibi bir amacının bulunmadığını duyurdu.

Hamas, bugün yaptığı açıklamasında Tuğ Gen. Aruc'un iddialarını yalanlayarak; "bu iddialar saçma iftiralardır ve hiçbir şekilde doğru olması mümkün değildir" dedi.

Hamas'ın açıklamasında; "İran Devrim Muhafızları da dâhil olmak üzere bu harekete uzak yakın herkes bilir ki Hamas'ın düşmanla görüşme gibi bir amacı yoktur" denilerek bu hareketin, Allah'ın izniyle Filistin özgürlüğüne kavuşuncaya ve asıl kimliğine dönünceye kadar buradaki direnişin başı olmaya niyetli olduğu vurgulandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir