• DOLAR 32.545
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2429.026
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da 13 Ocak 2011 Cuma günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
 
EKSPRES GAZETESİ: Esnaf Meclisi Bastı
Adana Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı, gündemin iki maddesinde yer alan imar planında, "İdare Görüşü"nün okutulmasına Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, sert tepki gösterdi. Akabinde bir grup esnaf, meclis salonuna girmek istemesiyle gergin bir atmosfer yaşandı.
 
Conoların Bozuk Para Cüzdanından Eroin Çıktı
Adana`da helikopter ve özel hareket desteğinde 550 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda zanlıların, uyuşturucuları kadınların kullandığı bozuk para cüzdanlarında taşıdıkları belirlendi.
 
İşçiler Eylemde
Adana`da, "bir çift ayakkabı kadar değerleri olmadığını" söyleyen ayakkabı imalat işçileri iş bıraktı. Bodrum katlarda günde 13-14 saat boyunca çeşitli kimyasal maddeleri, teneffüs ettiklerini ve iş güvencelerinin olmadığını belirtip sosyal haklarını istediler.
 
ADANA HABER GAZETESİ: Çelikcan`da Çamlıca Stresi
Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı, gündemin iki maddesinde yer alan imar planında, "İdare Görüşü"nün okutulmasını bahane eden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yaptığı sert konuşmayla meclisi gerdi.
 
"Ne Olacak Hal`imiz" deyip Meclisi Bastılar
Büyükşehir Belediyesi`nin kendilerini Ticaret ve Sanayi Bakanlığı`na esnaf olarak tescil ettirmesi üzerine Yüreğir Sebze Hali Esnafı meclis salonunun bastı.
 
Isınmak İçin Otomobil Çaldılar
Adana`da üşüdükleri için bir ayda 8 otomobil çalıp içinde yattığı belirlenen 3 sokak çocuğu yakalandı.
 
Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir