• DOLAR 32.513
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2434.734
  • ...
Kaliteli Duvar Kâğıtları, MyKağıtçım.com Sitesinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Decor classic markası, 52 cm eninde ve 10 mt boyunda rulolar halinde satılıyor. Bir rulo 5 m2 yer kaplıyor. Duvar yüksekliği, 2.5 mt.den az olan yüzeylerde, bir rulo kağıt ile soldan sağa 2 metre alan kaplayabiliyorsunuz. 2.5 metreden fazla yüksekliğe sahip olan yüzeylerde ise soldan sağa, 1 metre alan kaplayabilirsiniz.

Yerli duvar kâğıtları arasında kaliteli ürünlerden bir tanesidir. Kağıt dokusunda olan bu modelleri yüzeylere uygulamadan önce, yüzeylerin iyice temizlenmesi gerekir. Uygulamanın sağlıklı olabilmesi için duvar yüzeylerinin, pürüzsüz olması gerekiyor. Yapıştırıcıyı iyice sürdükten sonra duvar kâğıtları arasında boşluk kalmayacak biçimde, uygulama yapmanız gerekir. Spatula ile iyice düzleştirin. Duvar kâğıtları olarak salonlarda ve evin diğer odalarında kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Farklı renk ve desenlerde modelleri bulunan yerli duvar kâğıtlarını, ıslak hacimli yüzeylerde kullanmanız tavsiye edilmez.

Islak Hacim Duvar Kağıtları

Islak hacimlerde vinyl esaslı duvar kağıtları kullanılır. Yapısı, kadife dokulu duvar kağıtlarından farklıdır. Uygulandığı yüzeylerin pürüzsüz ve temiz olması gerekir. Banyo alanlarında kullanıldığı için, neme karşı dayanıklıdırlar. Uygulaması son derece basittir. Su ve sabunlu bir bez ile kolayca temizlenebilirler. Düz renkte olanları ve desenli olan modelleri bulunur. Uygulama yaparken dikkat edilmesi gereken nokta, içerisinde hava kalmasını engellemektir. İçerisinde hava kalırsa, zamanla düşme riski vardır.

Genel ölçüleri, 52 cm genişlik ve 10 mt boydur. 1 rulo ile 5 m2`lik bir alanı tamamlayabilirsiniz. Alanında tamamında, iki duvar kağıdı ürününü, sıfır olacak şekilde yapıştırmanız gerekiyor.  

Duvar Kağıdı Yapıştırıcıları

Özel olarak duvar kağıtları için kullanılan yapıştırıcılar iki türde bulunurlar. Islak hacimler için tasarlanan vinyl esaslı duvar kağıtları için hazırlanan yapıştırıcılar ile kadife dokulu kuru yüzeyler için hazırlanan duvar kağıtları yapıştırıcıları farklı özelikler gösterirler. Vinyl esaslı duvar kağıtları için hazırlanan yapıştırıcılarda bir kutu, 20-25 m2 duvar alanlarını bitirmeye yeterli olacaktır.

5-6 rulo ile 25 m2`ye kadar bir alanı, bir kutu yapıştırıcı kullanarak tamamlayabilirsiniz. Yapıştırıcı karışımında, 4 lt kadar su kullanmanız yeterli olacaktır. Mykağıtçım sitesinde bulabileceğiniz, tutkal hazırlama çizelgesi ile uygulamayı kolayca yapabilirsiniz.

İthal Duvar Kağıtları

Birbirinden güzel renk ve desen seçeneklerine sahip olan ithal duvar kağıtları, evinizin duvarlarını süsleyebilir. Ünlü İtalyan markalarının duvar kağıdı modelleri ile salonlarınızda ve evinizin diğer odalarında güzel bir ortam yaratabilirsiniz.

Yerli duvar kağıtlarındaki ölçülerde olan ithal duvar kağıtları, özel yapıştırıcısı ile birlikte satın alınabilir. Yumuşak kadifemsi dokusu ile kolay temizlenebilen bir yapıya sahip olan, ithal duvar kağıtlarını, evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz.

Gerek ıslak hacme sahip olan alanlarda, gerekse diğer alanlarda, ithal duvar kağıtlarını güvenle ve uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Düz renklere sahip olan ithal duvar kâğıtlarını, salonlarınızda kullanabilirsiniz. Okyanus desenli olan duvar kâğıtlarını, banyo alanlarında kullanabilirsiniz. Banyo alanlarında açık renk olan modelleri seçmeniz uygun olabilir.

Son zamanlarda oldukça moda olan ve ithal modelleri de bulunan üç boyutlu modeller, uygulandıkları yüzeylerde farklı bir ortam yaratıyor. Ayrıca bu modellerle ilgili özel sipariş verebilir ve istediğiniz resimlere sahip, modeller ile duvarlarınızı süsleyebilirsiniz.

Okyanus desenine sahip ve mavi renkli modelleri, banyo alanlarında kullanabilirsiniz. Orman manzaralı olan modeller, salon duvar yüzeylerinde oldukça güzel duracaktır. Bu ve benzeri daha birçok modeli; http://www.mykagitcim.com/ sitesinde bulabilirsiniz.

İLANDIR

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir