• DOLAR 32.372
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Çifte Havuz Mezarlığının hali içler acısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önce "Belediyenin yapmadığı temizliği halk yapıyor" başlığıyla haberlere konu olan Çifte Havuz Mezarlığı, halen bakım bekliyor. Bir metreyi bulan otların yanı sıra yılanlar, akrepler ve sivrisinekler, yakınlarının kabrini ziyarete gelen halkı canından bezdirdi.

Bayramın gelmesiyle beraber mezarlığa yakınlarını ziyaret etmeye giden halk, mezarlıkta bir metreyi bulan otların yanı sıra yılanlar, akrepler ve sivrisineklerden aşırı derecede rahatsız olduklarını ve belediyenin bir an önce bu mezarlığa sahip çıkması gerektiğini belirttiler.

Mezarlığa girişte bin bir zorluk çektiklerini belirten vatandaşlar, “Cenazelerimizi getirip defin ederken bin bir zorluk yaşıyoruz. Yılan ve akreplerin sokmasından korkuyoruz bu nasıl bir anlayıştır. Cenazelerimize hiç mi saygıları yok.” diye sitemde bulundular.

Mezarlıkta su sorunun da olduğunu ifade eden ismini vermek istemeyen bir vatandaş, “Böyle bir mezarlığa saygı göstermeyenlere ne söylesem azdır. Her tarafta yılan ve akrepler, sivrisinekler var, su ihtiyacımız var su bulamıyoruz. Bunlara çare bulmayan belediyeyi Allaha havale ediyorum. Geçtiğimiz gün kardeşimi çok zor şartlarda defnettik. İnsana verilen saygı ortada. İstanbul, Ankara’da, İzmir’de yani metropol büyük şehirleri örnek alsınlar.” diyerek belediyeye çağrıda bulundu. (Yunus Sırat, Hüseyin Genel-İLKHA)



















Bu haberler de ilginizi çekebilir