• DOLAR 32.581
  • EURO 34.936
  • ALTIN 2426.871
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.


Özgür Haber: Kazılar Devam Ediyor
Sur İlçesi İç Kale mevkiinde başlatılan restorasyon çalışmalarında insanlara ait 7 kafatası ve kemiklerin çıkmasının ardından bölgedeki çalışmalar genişletilerek devam ediyor.


Haber Diyarbakır: Türkiye Genelinde Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; ülkenin doğu bölgelerinde aralıklarla görülecek yağışların kıyılar, Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Osmaniye, Hatay ve K.Maraş çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Diyarbakır: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı (2/5)


Diyarın Sesi: Güneydoğu`ya Hızlı Tren Geliyor
Şanlıurfa-Diyarbakır-Malatya ve Sivas güzergahları Yüksek Hızlı Tren hatlarıyla bağlanacak. Konu ile ilgili proje çalışmalarının başlatıldığı açıklandı.


Gazete Diyarbakır: Çalışmayan Asansör Hastaları Çileden Çıkardı
Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı poliklinik hizmetleri için kullanılan ek binada asansörlerin çalışmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.
 
Haber Panorama: YGS Başvuruları Yarın Sona Eriyor
2012-2013 öğretim yılında yükseköğretimin tüm lisans ve ön lisans (sınavsız geçiş dahil) programlarında öğrenim görmek isteyen adaylar için başvurular yarın sona eriyor.
 
M. Salih Keskin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir