• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
Bağcılar`da 3 günde iki kişi kaçırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki zihinsel engelli Ebru Hoşer, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı. Aynı ilçede Arife gününde de 4 yaşında bir çocuk kaçırılmıştı.

Olay dün akşam 23:10 sularında Bağcılar Çınar Mahallesi`nde meydana geldi. 25 yaşındaki zihinsel engelli Ebru Hoşer, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Ebru Hoşer en son Bağcılar Ebubekir Cami`nin alt tarafındaki Sevgi Ormanı`nda görüldü. 

Ebru`yu kaçıran şahsın ormanlık alanda uygunsuz bir vaziyette görüldüğü, bu nedenle bölgede alkol alan birkaç kişi tarafından dövülen şahsın hızlan oradan ayrıldığı gelen bilgiler arasında. Yaşanan arbededen korkan Ebru`nun ise korkarak Esenler Çinçin Deresi tarafında doğru kaçtığı belirtiliyor.

Bağcılar`daki ikinci olay

Geçtiğimiz günlerde de Bağcılar`da yaşayan Lokman ve Münevver Davulcu çiftinin 4 aylık bebeği, bayram alışverişi yaptıkları dükkanın önünden kaçırılmıştı. Bayram arifesinde meydana gelen olayda, çocuklarına bayramlık kıyafet almak isteyen Lokman (35) ve Münevver Davulcu (26) çifti Bağcılar Evren Mahallesi İstiklal Caddesinde bulunan bir tekstil dükkanına alışveriş yapmak için girdi. Münevver Davulcu görümcesi ile beraber dükkana girerken, baba Lokman Davulcu 2 çocuğu ile birlikte dükkanın önünde beklemeye başladı. Yaklaşık 20 dakika dükkanın önünde bekleyen baba Lokman Davulcu eşini kontrol etmek için dükkana girdi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde bebek arabasının başında bir süre bekleyen 2 çarşaflı kadın daha sonra araba binerek hızla olay yerinden uzaklaşmıştı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir