• DOLAR 32.486
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2489.115
  • ...
HÜDA PAR'dan Kızıltepe esnafına bayram ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR GİK üyesi Mahmut Kılınç, Kızıltepe ilçe teşkilatı Başkanı Burhan Aydın ve beraberlerindeki heyetle Kızıltepe Urfa Caddesi, Ali Ertaş, Eski Hastane, Kilise Caddesi Sobacılar çarşısı ve Özgürlük Meydanında bulunan esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Esnafı ziyaret eden HÜDA PAR GİK Üyesi Mahmut Kılınç'ında bulunduğu heyet esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediler.

Yapılan ziyaretlerle ilgili kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR GİK Üyesi Mahmut Kılınç, şunları söyledi:

“Mübarek Ramazan ayının önemli özelliklerinden biriside eş, dost, komşu ve akrabaları ziyaret etmektir. Bu minvalde bizde HÜDA PAR olarak Kızıltepe ilçe teşkilat başkanımız ve bazı üyelerimizle birlikte çarşı merkezinde bulunan esnafı ziyaret ederek kısa da olsa kendileriyle ayaküstü sohbet edip sıkıntılarını dinledik. Yaptığımız ziyaretten dolayı esnafımız çok sevindi. Diğer ilçelerimize nazaran Kızıltepe’de ciddi manada olaylar yaşanmasa da diğer ilçelerimizde yaşanan olaylar buradaki esnafımızı epey etkiledi. Kendileriyle görüştüğümüz birçok esnaf ödemelerde sıkıntı yaşadığı hatta kirasını karşılamayacak derecede satışları düşen esnafla karşıladık. İnşallah bölgemizde cereyan eden olaylar bir an önce son bulur bölge insanı rahat bir nefes alır.”

HÜDA PAR heyetine büyük teveccüh gösteren esnaf ise şimdiye kadar HÜDA PAR dışında hiç bir partinin kendilerini ziyaret etmediğini belirterek, HÜDA PAR heyetini yaptıkları ziyaretten dolayı takdir ettiler. (Mehmet Aslan-İLKHA) 







































Bu haberler de ilginizi çekebilir