• DOLAR 32.503
  • EURO 34.593
  • ALTIN 2481.203
  • ...
HÜDA PAR`dan tutuklu ve şehit ailelere ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut ve Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu beraberindeki heyetle İslami kimliklerinden dolayı şehit edilen ve cezaevine konulan Müslümanların ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Evlatlarından uzak bir bayram geçirmenin burukluğunu yaşayan ailelerin bayramını tebrik eden HÜDA PAR heyetine aileler, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Tutuklu Veysi Ülsen, Mehmet ve Sadun Çiğdem, İskender Tutar, Ahmet Ekinci, Ömer Faruk Kuzu, Mustafa sevim ile Şehid Engin Arslan`ın ailelerini ziyarette konuşan Vedat Turgut ve Şeyhmus Tanrıkulu uzun zamandır yakınları tutuklu olan ailelere, evlatlarının kimseye bir zararının dokunmadığı ve onların daima toplumu ıslah etmeye çalıştıklarını söyledi.

Turgut ve Tanrıkulu, tutuklu olan Müslümanlara yapılan zulme bir an önce son verilmesi gerektiğini belirterek, ailelere sabır temennisinde bulundular.

Ziyarette çocuklara bayram harçlığı da dağıtan Turgut ve Tanrıkulu`na, halkın yoğun teveccühü dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren aileler, bir an önce yakınlarının tahliye olması için dua talebinde bulundular. (Yunus Sırat- İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir