• DOLAR 32.577
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2438.444
  • ...
HÜDA PAR`dan Elazığ`da bayramlaşma programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, HÜDA PAR Elazığ il teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına katılarak üye ve gönüllüleriyle bayramlaştı.

Parti binasında düzenlenen programa katılanlar oluşturdukları halkalarla salavatlar eşliğinde birbirlerinin Ramazan bayramını tebrik etti.

Programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin İslam ümmetinin birlik içinde geçireceği bayramların yakın olduğunu belirtti.

İslam ümmetinin içinde bulunduğu durumdan kurtulmasının ancak peygamberin yolunu takip etmekle mümkün olabileceğine dikkat çeken Şahin, “İslam ümmetinin içinde hakikaten çok farklı acılar yaşanıyor. İslam ümmeti olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz ve bu zor dönem içerisinde bir Ramazan`ın daha sonuna geldik. Çoğu yerlerde buruk bir Ramazan yaşandı. Fakat ne olursa olsun bayram yaşanmalı çünkü bayram bu dinin kutsallarından biri. Âlemlere rahmet olarak gönderilen bir peygamberin dininin mensuplarıyız ve takipçileriyiz. İslam ümmeti olarak düştüğümüz yerden kalkarsak bayramlarımız sadece İslam ümmeti için bayram olmayacak, bütün insanlığın bayramı olacak. Çünkü adaleti tesis ettiğimiz yerde İslam rahmete dönüşecek ve sadece Müslümanlar için bayram olmayacak. Bütün insanlar İslam`ın adalet anlayışı içerisinde huzur bulacaklar. Bugün yeryüzünde acılar yaşanıyorsa adaletin olmamasından kaynaklanıyor.” dedi.

 ( Ebubekir Yavuz- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir