• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
Peygamber Sevdalıları Mersin`de bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerden Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi ile  Bilge Eğitim Der, ikindi namazının ardından Akdeniz Ulu Camisinin avlusunda halkla bayramlaştı.

Ulu Camide kılınan ikindi namazının ardından, şeker ikramı ve salâvatlar eşliğinde, cami çıkışında bayramlaşma başladı.

Bayramlaşmanın ardından Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Koordinatörü Veysi Yumlu, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu bayramlaşmaları bir gelenek haline getirdik. Bayramlarda  böyle hayırlı bir şekilde bir araya gelip bayramlaşmayı yapmaktayız. Ramazan ayı boyunca akrabalarımızı ve dostlarımıza ziyaretler yaptık. Bu güzel kazanımları yıl boyunca sürdürmemiz gerekmektedir. Rabbim hayrınız kabul etsin. Bayramınız mübarek olsun.”dedi.

Bayramlaşma merasimine yoğun katılım olduğu gözlenirken cami çıkışında, yıllardan beridir unutulup giden bayramlaşma geleneği ile tekrar karşılaşanlar da, bayramlaşma merasimine katılarak, bu organizeyi yapan dernek yetkililerine teşekkür ettiler.

Programın son bulmasının ardından vatandaşlar sessiz bir şekilde dağıldı.

Tarsus`ta bayramlaşma merasimi

Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerden Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi ile Çağrı Eğitim Derneği tarafından Küçük Minare Camii`nde halkın yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma merasimi düzenlendi.

Küçük Minare Camii`nde kılınan öğlen namazının ardından, cami çıkışında, şeker ikramı ve salavatlar eşliğinde halk bayramlaştı. Sıcak ve nemli havaya rağmen cami bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşta katıldı. (İLKHA) 






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir