• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR Muş teşkilatından bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş merkez özel bir düğün salonunda düzenlen etkinliğe HÜDA PAR GİK üyesi İnan Sur, HÜDA PAR Muş İl Teşkilat Başkanı M.Ş irin Çağlayan, ilçe başkanları, belde başkanları ve çok sayıda parti üye ve gönüllüsü katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik HÜDA PAR Muş il Teşkilat Başkanı M. Şirin Çağlayan’ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı, ardından HÜDA PAR GİK üyesi İnan Sur bir konuşma yaptı.

Bayramın İslam coğrafyasındaki katliamlar ve susa şehitleri ile Şeyh Sait’in şahadeti sebebiyle buruk geçtiğini belirten Sur, "On ay boyunca İslam’a, İslami değerlere saldıran, Müslüman kanı döken ve her türlü entrikayla Müslümanları birbirine düşürmeye çalışan sistem ve ideolojiler nedense bu bir ay içerisinde Müslüman oluverirler. Neredeyse bir ay boyunca bizimle beraber oruç tutarlar, TV ekranlarından Müslüman’ca bir görüntü vermeye çalışırlar. Aslında bu günlerde çok önemli olaylar oldu. Dünya Kudüs Günü'nü geride bıraktık. Şeyh Sait efendinin şehadeti, Başbağlar Katliamı ve özellikle yarın Susa Şehitlerimizin anma programı var. Bu hafta dolu dolu, evet bayram ama bayramın dışında hüzün var. Biz yine de bayramı bayram havasında götüreceğiz. Şeyh Sait’in 'Ben bir davanın insanıyım, benim davam çocuklarımla gitmez, kim benim yolumu sürdürürse benim varisim onlardır.' diyor. Şehidimizi rahmetle anıyoruz. Şehit kimlerin ona varis olduğunu açık bir şekilde anlatmıştır." dedi.

Dünya Müslümanlarının kalbine saplanan Siyonist İsrail Müslümanlarla alay edercesine şu an özellikle yapılan bu antlaşmalarla Müslümanlara büyük bir kayıp verdiğini söyleyen Sur, sıkıntıların reçetesinin İslam da olduğunu belirterek konuşmasını bitirdi.

Etkinlik yapılan toplu bayramlaşmayla son buldu. (Ayetullah Tarhan-İLKHA) 

















Bu haberler de ilginizi çekebilir