• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umut Kervanı Bayramda da muhtaçların yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Gaziantep Umut-Der, Ramazan ayında Rehber TV’de yayınlanan Umut Kervanı isimli yardım programında mağduriyetleri ekranlara yansıyan ailelere yapılan bağışları bayramda fakir ve muhtaç ailelere ulaştırdı.

İhtiyaç sahibi ailelerin yaşadıkları dramı Rehber TV aracılığıyla kamuoyuyla paylaşan Umut Kervanı Programı'na katılarak mağduriyetlerini dile getiren ailelere yapılan yardımlar, Gaziantep Umut-Der tarafından kendilerine ulaştırıldı.

Konu hakkında bilgi veren Gaziantep Umut-Der Başkan Yardımcısı Mustafa Kaplan, Ramazan ayında yayınlanan Umut Kervanı programı vesilesiyle kendilerine ulaşan nakdi yardımları bayramda fakir ve muhtaç olan ailelere dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kaplan, “Allah yardım yapan hayırseverlerimizden razı olsun. Bu vesile ile bize gönderilen nakdi yardımları sahiplerine ulaştırdık. Bizim aracılığımız ile bu muhtaç aileleri sevindirdiler. Bizim amacımız da bu muhtaç ailelerin yüzlerinden tebessümü eksik etmemektir. Gerek ayni yardımlarımız ile olsun gerek nakdi yardımlarımız ile olsun bu muhtaç aileleri sevindirmeye çalışıyoruz.” dedi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir