• DOLAR 32.556
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2430.07
  • ...
Sevgi-Der`e Çirkin Saldırı Kınandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yapılan açıklamada "Bizi asıl üzen bu saldırının İslami hizmet veren bir kuruma yapılmış olmasıdır" diyen Sevgi-Der Genel Başkanı Mehmet Ali Ortaç, "Bu saldırıyı yapan veya yaptıranların kötü niyetlerini biliyor ve yapılan fasid hesapları, sabrımızla boşa çıkaracağız" dedi.

 

Amaçlarının halka kültürel, ahlaki ve İslami değerler kazandırmak olduğunu dile getiren Ortaç; "Bilindiği gibi derneğimiz 4 yıldır halkımıza kültürel, ahlaki ve İslami değerler kazandırarak bu değerler doğrultusunda gençlerin kötü yollara sapmalarını engellemek ve aile fertleri arasında sevgi, saygıyı tesis etmek ve bireylerin şiddetten uzak durmalarını sağlamak için çalışmalar yapmaktadır. Bu menfur saldırı aslında yapmış olduğumuz hayırlı hizmetlere yapılmıştır ve bu kabul edilemez" diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

"Her Türlü Saldırılara Rağmen Hakka ve Halkımıza Hizmetlerimize Devam Edeceğiz!"
"Her türlü saldırılara rağmen hakka ve halkımıza hayır yolunda hizmetlerimize devam edeceğiz!" diyen Ortaç; "Mazlum halkımızın üzerine çökertilen ve maneviyatı yok eden musibetlerin karşısında duracağız. Hiçbir güç, bizleri bu uğurda hizmet etmekten alıkoyamayacaktır" dedi.

 

"İnsani ve İslami Faaliyetlerimize, Üye ve Gönüllülerimizle Beraber Daha Fazla Eğileceğiz"
Dernek yönetim ve üyeleri olarak, kendilerinin gönüllü bir şekilde hayır yoluna, Allah`ın (c.c) rızasını gözeterek adamış bir camia olduklarını hatırlatan Sevgi Der Genel Başkanı Mehmet Ali Ortaç; "Halkımızın faydasına gördüğümüz insani ve İslami faaliyetlerimize, üye ve gönüllülerimizle beraber daha fazla eğileceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

 

"Son olarak Bu çirkin saldırı hadisesinden dolayı Müslüman halkımıza geçmiş olsun diyor, İslami değerlere sahip çıkan derneğimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve işin arkasındaki failleri Kahhar olan Rabbimize havale ediyoruz" denilerek olay sert bir dille kınandı.

Murat Dalgın - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir