• DOLAR 32.554
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2429.493
  • ...
`Hiç Bir Güç Bizleri Hizmetten Alıkoyamayacaktır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman`da İslami hizmetlere tahammülü olmayan kişi ve ya kişilerce Sevgi-Der Merkez Binasına ses ve parça tesirli bomba atıldı. Sevgi-Der basın açıklaması yaparak olayı kınadı ve hizmetlerinden hiçbir gücün kendilerini alıkoyamayacaklarını dile getirdi.
 
Saat 14.30`da Sevgi-Der binasında yapılan açıklamayı Sevgi-Der Genel Başkanı M. Ali Ortaç okudu. Açıklamaya Batman Mustazaf Der, Umut Der ve bazı STK`lar destek verdi. Başkan M. Ali Ortaç, " Kimliği belirsiz kişilerce Peygamber Sevdalıları Platformuna üye olan Sevgi Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneğimize maddi zarara sebebiyet veren çirkin bir saldırı yapılmıştır. Bu saldırıyı yapanları, yaptıran zihniyeti lanetliyoruz. Bizi asıl üzen bu saldırının İslami hizmet veren bir kuruma yapılmasıdır. Bu saldırıyı yapan veya özellikle yaptıranların kötü niyetlerini biliyoruz. Yapılan fasid hesapları, sabrımız ile boşa çıkaracağız." ifadelerini kullandı.
 
Derneklerinin 4 yıldır kültürel, ahlaki ve İslami değerler kazandırarak gençleri kötü yollara sapmalarını ve şiddetten uzak durmalarını sağlamak için çalışmalar yaptıklarını, yapılan saldırının aslında yapmış oldukları hayırlı hizmetlere yapıldığını ve bunu asla kabul edemeyeceklerini belirten Ortaç, "Her türlü saldırılara rağmen hakka ve halkımıza hayır yolunda hizmetlerimize devam edeceğiz! Mazlum halkımızın üzerine çökertilen ve maneviyatı yok eden musibetlerin karşısında duracağız. Hiçbir güç, bizleri bu uğurda hizmet etmekten alıkoyamayacaktır. Dernek yönetim ve üyeleri olarak, bizler kendimizi gönüllü bir şekilde hayır yoluna, Allah`ın (c.c) rızasını gözeterek adamış bir camiayız. Halkımızın faydasına gördüğümüz insani ve İslami faaliyetlerimize, üye ve gönüllülerimizle beraber daha fazla eğileceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu çirkin saldırı hadisesinden dolayı Müslüman halkımıza geçmiş olsun diyor, İslami değerlere sahip çıkan derneğimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve işin arkasındaki failleri Kahhar olan Rabbimize havale ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
Halid Coşkun-İLKHA
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/31629.jpg
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir