• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
HÜDA PAR 6-7 Ekim şehitlerinin kabrini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bahattin Temel, Mehmet Hüseyin Yılmaz ile Vedat Turgut 6-7 Ekim Kobani bahaneli saldırılarda katledilen şehitler ve geçen yıl PKK tarafından katledilen Şehit Aytaç Baran`ın kabrini ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bahattin Temel, Mehmet Hüseyin Yılmaz ve Vedat Turgut`a Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ve HÜDA PAR Diyarbakır il yönetimi eşlik etti.

Kabir ziyaretinde şehit ailelerinin yanına giderek bayramlaşan HÜDA PAR heyeti, ailelerin acılarını paylaştı.

Kur`an-ı Kerim`in okunduğu ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, zalimlerin dünyayı zindan etmelerine rağmen bayramı bayram yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Temel, “Doğrusu bayram sevinç manasına gelmektedir. Müslümanların bugün sevinmeleri gereken bir gün olmasına rağmen maalesef genelde İslam coğrafyası, özelde bizim coğrafyamız her taraf kan, revan talan gözyaşıyla dolu olması nedeniyle bayramlar buruk olarak geçmektedir. Bu bayramda nitekim öteki bayramlar gibi buruk olarak geçmekte. Ziyaretine geldiğimiz aziz şehitlerimiz kurban bayramı şehitleridir.  Hz. İsmail gibi bıçağa boynunu yatırmış ama bedeline bir koç değil kendi vücutlarını kurban etmiş yiğitlerimiz azizlerimizden dolayı, hakikatten yaşamış olduğumuz bu bayramın sevincini hissedemiyoruz. Ama üstadın ifadesiyle şu istikbal inkılâbâtın içerisinde en yüksek ve gür seda İslam`ın Kur`an`ın sedası` olacağı için ondan ümitliyiz her şeye rağmen zalimlerin bize dünyayı zindan etmelerine rağmen inşallah bayramı bayram yapmaya çalışacağız ve inşallah daha güzel bayramlara ulaşacağımızı ümit ediyoruz.” dedi. (M. Hüseyin Temel, Emrah Deniz – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir