• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
 IHO-EBRAR`dan Midyatlı fakirlere gıda yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda`da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRARr, ülke genelinde olduğu gibi Midyat`ta da yardımlarına devam ederek, Ramazan ayının son günlerinde Midyat ilçesi ile merkeze bağlı bazı mahallelerinde fakir ve muhtaç 30 aileye, içinde muhtelif gıda ürünleri bulunan yardım paketleri dağıttı.

IHO-EBRAR yardım paketleri,  Midyat`ta hayırlı hizmetlerini sürdüren Azim-Der Yardım Komisyonu  aracılığıyla, önceden tespit edilen ailelerin evlerine götürülmek suretiyle  teslim edildi.

IHO-EBRAR Midyat temsilciliğini de yürüten Midyat Azim-Der Yardım Komisyonu Başkanı M.Sait Başaran, yapılan yardımlarla ilgili bilgi vererek, “ Mübarek Ramazan ayının sonlarına doğru geldiğimiz bu günlerde, önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 30 aileye gıda paketlerini ulaştırdık. Bayram ihtiyaçlarını bir nebze de olsa gidermeye çalıştık. IHO-EBRAR`a ve yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ramazan sonrasında da muhtaç ailelere yardım etmeye devam edeceklerini   söyleyen Başaran,“Gelir seviyesi düşük olan ihtiyaç sahibi ailelere, hayırseverlerin katkılarıyla yıl boyunca periyodik olarak yardımlarımıza devam edeceğiz inşallah. Bu konu da IHO-EBRAR olmak üzere tüm yardım kuruluşlarına ve hayırseverlerimize  katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz . Allah hepsinin hayrını kabul etsin. “ şeklinde konuştu.  (Süleyman Tunç-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir