• DOLAR 32.603
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2497.306
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;
 
Hakimiyet: "Tahliyesini İstedi"
Konya`da üvey oğlunu işkenceyle öldürdüğü iddia edilen anne, duruşmaya telekonferans sistemiyle katıldı. Cezaevinde ikiz oğlu olan üvey anne, ikizlerden birinin fıtık ameliyatı olacağını belirterek tahliyesini istedi.
 
Yeni Meram: ``Sulu Kütüphane``
Kültür Park`ta geçtiğimiz Kasım ayında hizmete giren yeni İl Halk Kütüphanesi, yağmura boyun eğdi. Kütüphanenin 2. Kattaki yönetim birimini, tavandan akan su bastı. Kütüphane çalışanları ise yağmura çöp kovalı önlem aldı.
 
Merhaba Gazetesi : "Kaza Köprüsü"
Sık sık kazaların olduğu Selçuklu Köprülü Kavşağı artık ` kaza köprüsü` olarak biliniyor. Özellikle yağışlı havalarda köprüde çok sayıda zincirleme trafik kazası meydana geliyor.
 
Memleket: "Bütün Engeller Kalksın"
Birçok alanda kendilerini eksik hisseden ve dışlandıklarını söyleyen engellilere yönelik 2005 yılında çıkarılan5378 Sayılı Özürlüler Kanunu`nun idarelerce hayata geçirilmesi için tanınan süre Temmuz`da doluyor. Özürlüler 7 Temmuz`dan sonra düzenlemeleri hayata geçirmeyen kamu kuruluşları ve belediyeleri dava etmeye hazırlanıyor.
 
Anadolu Manşet: "Kamu Çalışanları Yok Sayılıyor"
Kamu çalışanlarının ilk defa yeni yıla maaş zammı almadan girdiğini belirten Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, sosyal devletin unutulduğunu, kamu çalışanlarının ise yok sayıldığını savundu.
 
M. Sait Adiyaman - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir