• DOLAR 32.676
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2504.491
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Eğitim Bir Sen`den Kesintisiz Eğitime Tepki
Eğitim Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş, 28 Şubat sürecinde dayatılan sekiz yıllık kesintisiz eğitim uygulamasının, meslek eğitimini yok olma noktasına getirdiğini savunarak, "Pedagojik olarak büyük sakıncalar oluşturdu" dedi.

Haber Diyarbakır: JİTEM`in Toplu Mezarı Bulundu!
Diyarbakır`da eski cezaevi ve JİTEM`in sorgu merkezinde insanlara ait 6 kafatası ve çok sayıda kemik bulundu.

Diyarbakır Söz: JİTEM Bahçesinde Toplu Mezar!
Diyarbakır`ın merkez Sur İlçesi Saraykapı Semti`nde bulunan ve 1990`lı yılarda JİTEM merkezi, Jandarma Merkez Komutanlığı, Diyarbakır Kapalı Cezaevi ve Diyarbakır Adliye binasının bulunduğu alanda insanlara ait 6 kafatası ve kemikler bulundu.

Diyarın Sesi: JİTEM Sorgu Merkezinde Toplu Mezar Bulundu
Diyarbakır`da eski cezaevi ve halk arasında JİTEM`in sorgu merkezi olarak bilinen yapıların da bulunduğu bahçede yapılan restorasyon çalışmalarında insanlara ait 6 kafatası ve çok sayıda kemik bulundu.

Gazete Diyarbakır: JİTEM Sorgu Merkezinde Toplu Mezar Bulundu
Diyarbakır JİTEM Grup Komutanlığı`nın yılarca kullandığı İç Kalede yapılan kazılarda faili meçhul cinayetlere kurban giden kişilere ait kafatasları bulundu.

Haber Panorama: Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten Konuştu
Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kürdistan`ın bağımsızlığını kazanmasını istediğini ve buna Türkiye`nin de destek vermesi gerektiğini söyledi.
 
M. Salih Keskin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir