• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bayram şekerleri tezgâhları süslüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayının son günlerine girildiği bu günlerde yaklaşan bayram nedeniyle bayram şekerleri de tezgâhtaki yerini aldı. Ramazan Bayramı'nda misafirlere ikram edilen şeker, lokum ve çikolatalar alışveriş merkezi, market ve dükkânlarda satışa sunulmaya başlandı.

Ramazan Bayramına sayılı günler kala bayramın vazgeçilmezi olan rengârenk şekerler ve lokumlar tezgâhtaki yerini almaya başladı. Şeker fiyatları, kalitesine göre 6 TL ile 30 TL arasında değişirken, lokum fiyatları ise 6 TL ile 12 TL arasında değişiyor.

Yaklaşan bayram nedeniyle her bayram olduğu gibi bu bayramda da şeker satışına başladıklarını belirten Kuruyemişçi Rıfat Azrak, bekledikleri satışların hâlâ başlamadığını ve önümüzdeki hafta sonunu beklediklerini söyledi.

Bayrama son üç gün kala işlerinin daha iyi olacağını beklediklerini söyleyen Azrak, “Bayram yaklaşıyor ve inşallah iyi olur. Satışlar şu an düşük. Son 2-3 günü bekliyoruz. Hafta sonu bir hareketlilik bekliyoruz. Fiyatlar bu yıl normal. Fiyatlar, 6 TL’den başlayıp 13 TL’ye kadar değişiyor. Çikolata fiyatları 10 TL’dir. İnşallah kazasız ve belasız bir bayram atlatırız.” dedi.

Her bütçeye uygun şekerlerimiz vardır

Ramazan Bayramına sayılı günler kala şekerleme ürünlerini tezgâhlara çıkardıklarını belirten Azrak, fiyatların ise geçen sene ile aynı olduğunu belirtti.

Azrak, “Bayramdan dolayı şekerlere talep çok oluyor. Lokum, çikolata ve fıstık alan müşterilerimizde var. İnsanlar misafirlerini iyi karşılamak için şekerlemelere ağırlık veriyorlar. Tabii ki şekerin kalitesine göre fiyatlarımız değişiyor. Her bütçeye uygun şekerlerimiz vardır. Havalar çok sıcak olduğundan müşteriler genellikle serin vakitlerde ya da iftardan sonra geliyorlar. Şimdiden yoğun bir talep var çok şükür.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir