• DOLAR 32.388
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.494
  • ...
Ağrı'da "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ağrı Gençlik Merkezi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Yazar Metin Karabaşoğlu Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya geldi.

Gençlik sorunlarının ele alındığı programda konuşan Karabaşoğlu, gençliğin yetişmesinde ailenin ve çevrenin önemini dikkat çekerek, gençlerin geleceğe hazırlanmasında her aşamadan yararlanılması gerektiği, eğitimli gencin vatanını milletini daha çok seveceğini vurgulayarak gençlere önemli bilgiler aktardı.

Program Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan iftar yemeği ile devam etti. İftar yemeğine; Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Selim Cerrah, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Yazar Metin Karabaşaoğlu ve çok sayıda genç katıldı.

İl Müdürü Aziz Sinan Alp, "Güncel Okumalar ve Yazar Buluşmaları" projesi kapsamında Ağrı’ya gelip gençlerle bir araya gelen Yazar Metin Karabaşoğlu’na ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Selim Cerrah’a teşekkür etti.  (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir