• DOLAR 32.395
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.372
  • ...
Elektrik Trafosu Bomba Gibi Patladı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kuşadası Türkmen Mahallesi`nde bulunan bir trafo sabah saatlerinde aşırı yüklenme sonucu bomba gibi patladı. Peş peşe yaşanan patlamalar çevrede paniğe neden olurken, ilçede bir süre elektrikler kesildi.
 
Bu arda 155 polis merkezine gelen ihbarlar üzerine bölgeye giden polis ekipleri trafonun çevresinde güvenlik önlemi alarak vatandaşların bölgeye giriş ve çıkışlarını yasakladı. Polisin bu önlemi sayesinde olası bir facia da önlenmiş oldu.
 
Yılın en soğuk gününün yaşandığı Aydın`ın Kuşadası ilçesinde sabah saatlerinde Türkmen Mahallesi`nden bulunan elektrik dağıtım şirketine ait trafodan önce dumanlar yükselmeye başladı. Trafodan yükselen dumanları gören çevre sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Trafo merkezine gelen itfaiye ekipleri cayır cayır yanan trafoyu müdahale edemedi, ancak söndürme tüpleri ile çevrede güvenlik önlemi aldı. Bölgenin elektrik yükünü kaldıramadığı belirtilen trafo kısa aralıklarla adeta bomba gibi patladı.
 
Çevre sakinlerini korkulu anlar yaşatan patlama amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedilirken, trafo tamamen yandığı için bölgede uzun süre elektrikler kesildi.
 

İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir