• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
IHO-Ebrar Nizip`te yetimlerin yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda'da bulunan ve Avrupa'daki hayırseverlerin yardımlarıyla dünyanın değişik ülkelerindeki yardıma muhtaç, yetim, öksüz, kimsesiz ve mağdur insanlara yardım ulaştıran IHO-Ebrar, Nizip ilçesinde hizmetlerini sürdüren İhsan-Der tarafından daha önceden belirlenen 33 yetim çocuğa kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren organizasyon yetkilisi Yunus Taş,  IHO-Ebrar'ın Türkiye'nin birçok yerinde fakir ve muhtaçların umudu olmaya devam ettiğini söyledi.

Ramazan ayı nedeniyle IHO-Ebrar yardım organizasyonu tarafından Nizip ilçesinde 33 yetim çocuğa ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldığını belirten Taş, “Yardım yapacağımız çocukları alışveriş yapacakları yere götürüp alışverişlerini kendi isteklerine bırakıyoruz. Durum böyle olunca yapılan yardımlar sırasından o yetim çocuklarımızın yüzlerinin güldüğünü ve daha çok mutlu olduklarını görüyoruz. Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ediyor ve çocuklarımızın da almış olduğu kıyafet ve ayakkabıları iyi günlerde kullanmalarını diliyorum.”dedi.

Yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduklarını belirten çocuklar ise, IHO-Ebrar Uluslar Arası Yardım organizasyonuna teşekkür ettiler.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir