• DOLAR 32.59
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2489.05
  • ...
Kılıçdaroğlu Bildiğiniz Gibi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
"Kılıçdaroğlu dünkü konuşmasında davaya verdi veriştirdi. Mitinge dönen grup toplantısında `Artık terörist Genelkurmay Başkanımız da var` diyerek davayı tiye aldı. Fakat gelin görün ki aynı Kılıçdaroğlu daha 6 ay önce İnternet Andıcı davası için "çok önemli bir dava" demişti." diyen Bugün`den Adem Yavuz Arslan, CHP Liderine seslendi: "Şaşırt bizi Kılıçdaroğlu!"
 
İşte Arslan`ın yazısının ilgili bölümü:
 
Silivri Başsavcısı Ali İşgören tarafından hazırlanan fezleke CHP lideri Kılıçdaroğlu`na iyi gelmiş desek abartı olmaz.
Çünkü dünkü Meclis grup konuşmasında uzun zamandır görmediğimiz bir performans sergiledi.
 
Hatta kendini aştı.
 
Gerçi içeriğinde itiraz edilecek çok şey var ama salondaki coşku, `devrimci Kemal` sloganları, eylemler dikkat çekiciydi. Aslında bu duruma devrik lider Baykal`ın `CHP iyi gitmiyor` mesajları da neden olmuş olabilir ama her halükarda fezleke CHP`ye iyi geldi.
İronisi bir yana savcı İşgören`in fezlekesi tatsız bir şaka gibi.
 
Sonuçta kimse ana muhalefet partisi liderinin dokunulmazlığını kaldırmak için Meclis`te el kaldırmaz. Yani sonuçsuz kalmaya mahkûm bir girişim.
 
Kılıçdaroğlu ne kadar ağır ve haksız ifadelerle yüklenirse yüklensin söylediklerinin faturası sandıkta kesilmeli.
Bu görüşümü ilkesel olarak söylüyorum.
 
Yoksa Kılıçdaroğlu`nun sözlerine katılmam mümkün değil. Öncelikle son dönem Ergenekon sanıklarının yaptığı bir taktiği uyguluyor. Mahkemeyi hakir gören, savcıları itibarsızlaştıran ve kamuoyu nezdinde davaların içini boşaltan bir söyleme sahip.
 
Nitekim Başbuğ da öyle yaptı.
Kılıçdaroğlu dünkü konuşmasında davaya verdi veriştirdi. Mitinge dönen grup toplantısında `Artık terörist Genelkurmay Başkanımız da var` diyerek davayı tiye aldı.
 
Fakat gelin görün ki aynı Kılıçdaroğlu daha 6 ay önce İnternet Andıcı davası için "çok önemli bir dava" demişti.
Ağustosta Derya Sazak`a "İnternet Andıcı`nın savunulacak tarafı yok. Hükümet aleyhine faaliyet göstermek nerede görülmüş? Bunu Genelkurmay değil başka bir kurum da yapsa suçtur" demişti.
Şimdi tam tersini savunuyor.
 
Tabii ki ana muhalefet partisi liderinin darbe tehdidi karşısındaki duyarsızlığı üzerine bir şey söylemenin de anlamı kalmıyor.
 
Sözün özü: Kılıçdaroğlu bildiğiniz gibi.
 
Aktifhaber

Bu haberler de ilginizi çekebilir