• DOLAR 32.332
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2284.813
  • ...
Kardeşim Bu Öyle Yüce Bir Dava Ki (Doğrugenç Haftanın Yazısı)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ellerini Rahman ve Rahim olan Allaha kaldır Sakın korkup acele etme. Bela ve musibetlerin şerrini Rabbine şikayet et. Sonunun doğru ve hak olana nihayet bulması için Rabbine Mevlana rücu et. Kardeşim. . Etrafını her yönden, her yerden yanan dehşetli bir ateş etrafını sarsa da Savunduğunuz davanızdan vazgeçmeyin Eğer ömrün yetmezse al benim ömrümden al Eğer hayatın yetmezse al benim hayatımdan al Sana feda dır. . Susuzluğunu gözyaşlarımla gider. Fakat sakın davandan geri adım atma Sakın ola savaş meydanını terk etme Zihnimde ve aklımda kazındığın gibi dik durmaya devam et Ya bu yolda Şehidsin Ya da Esir. Kardeşim.. Bil ki kurtuluş zafer ve izzet Savaşmayan ve mücadele etmeyen elle ilk darbeden Pes eden kırık dökük dillerle gelmez. Bil ki bugün sadece yiğitlerin ve yürekli insanların günü Bil ki bu dava da yürüyecek olanlar ellerin de ve göğüslerin de Kuran taşıyanlardır Bil ki bu dünya da Hayırlı amel işleyenler Ahirette beklemeksizin Karşılığını alacaklardır Son olarak şunu unutma ki ‘Bil ki dünyada ki bütün karanlıklar olsa da çok küçük mum ışığını ve nurunu söndürme kadir değildir` ZAFER İNŞALLAH BU DAVAYA CANLA BAŞLA ÇALIŞAN GENÇLERLE GERÇEKLEŞİR SELAM VE DUA İLE…

Hüseyin Nasrullah Çelik – Yaş: 16

 

Genç Yazarlar ile HASBİHAL

Bingöl Merkez İlinden İbrahim KILIÇ Kardeşimiz: Zulme karşı sessiz kalınamayacağını ve her insanın gönlünde şehadete karşı bir özlem olduğunu söyleyebiliriz. Bir tarafta zulüm içinde bulunan Müslüman kardeşlerimiz varken bizim hiçbir şey yokmuş gibi hayatımızı devam ettirmemiz İslami bir anlayış olamaz. Yekvücut olan İslam Ümmetinin bir azası acı içindeyken diğer azalarının acıya ortak olması gerekir.
Müslümanın var olan zulmü gücü yetiyorsa eliyle yetmiyorsa diliyle oda yetmiyorsa kalbinden buğz etmesi ve de Müslüman kardeşlerine duayı eksik etmemesi gerekir. Unutulmamalıdır ki şehadet nasip olacaksa eğer ancak ihlaslı ve takvalı bir mücadelenin sonucunda gerçekleşebilir. Rabbimize şükretmeliyiz ki şehadet gibi bir mertebeyi biz Müslümanlara nasip etmiş bu aşkladır ki her dönemde zulüm saraylarında Musalar yetişmiştir.
Düşüncenizi duygularınız üzerinden güzel ifade etmişsiniz. Teşekkürler. Yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz. Allaha emanet olunuz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir