• DOLAR 32.539
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2485.916
  • ...
Batman'daki sağlık ve spor yatırımları incelendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, yapımı devam eden sağlık ve spor yatırımlarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Deniz, Batman Bölge Hastanesi bitişiğinde yapımı devem eden 22 dönüm alan üzerinde inşa edilen 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Batı Raman’da yapımı devam eden 15 bin kişilik stadyum, kapalı olimpik yüzme havuzu ve atletizm pisti inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında Vali Deniz’e, Vali Yardımcıları Cihat Arık ve Serap Özmen Çetin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Çöl eşlik etti.

İnşaat alanlarını gezen Deniz, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Uluslararası standartlarda inşa edilen spor yatırımlarının hizmete girmesi ile birlikte Batman’da spor aktivitelerin artmasına yol açacağını belirten Deniz, bu önemli atılımlar sayesinde Batman’ın spor alanında daha da üst seviyelere geleceğini ve spor şehri olma yolunda büyük bir mesafe kat edeceğini ifade etti. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir