• DOLAR 32.323
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2306.902
  • ...
Bingöl genelinde cep telefonları hizmet dışı kaldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'de il genelinde bütün GSM operatörlerinin şebekesi devre dışı kaldı. Dün iftar saatinde devre dışı kalan ve halen devam eden şebeke kesintisi nedeniyle, cep telefonları kullanılamadığı için günlük hayat  olumsuz etkileniyor.

Bingöl'de dün iftar saatinde önce hizmet dışı kalan GSM operatör şebekelerinde, sebebi henüz öğrenilemeyen kesintiler  vatandaşı çileden çıkarırken, durumla ilgili olarak yetkililerden her hangi bir açıklama da yapılmadı.

GSM operatörlerinin ani olarak hizmet dışı kalması hayatı olumsuz etkilerken, Bingöl il merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerde de kesinti devam ediyor.

Şu ana kadar resmi mercilerden açıklama yapılmazken, bölge genelinde devam eden operasyonlar nedeniyle şebekelerin hizmet dışı kaldığı tahmin ediliyor.

Günlük hayatı olumsuz etkileyen GSM şebekelerin ani olarak hizmet dışı kalmasına tepki gösteren vatandaşlar,  saatlerdir devam eden kesintilerle ilgili yetkililerin açıklama yapmasını ve durumun düzeltilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyor. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir