• DOLAR 32.528
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2422.931
  • ...
Umut-Der yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da faaliyetlerde bulunan Umut-Der Gıda Bankası, Ramazan ayında binlerce dar gelirli aileye ulaştı.

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der Gıda Bankası), rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulunmaya devam ediyor.

Şu ana kadar binlerce ihtiyaç sahibine Ramazan paketi ulaştırılırken, yardımların bayram arifesine kadar yapılacağı ve Ramazan ayı bittikten sonra da muhtaç ailelere ulaşmaya devam edileceği belirtildi.

Yardımlarla ilgili bilgi veren Umut-Der Genel Başkanı Halil Gergin, "Ramazan ayına girmeden bütün hazırlıklarımız bitmiş ve yardımlarımıza başlamıştık. Ramazan ayı sonuna kadar yardımlar devam edecektir. Üye ve gönüllülerimiz fakir, muhtaç ve yetimlere yardımları ulaştıracaklardır. Umut-Der olarak çalışmalarımız yıl boyu devam ediyor. Fakat yılın belli zamanlarında, Ramazan ayı ve bayramlarda yardımlarımızı artırıyoruz. Muhtaç, yetim ve fakir kişilerin zengin ve hayırseverlerin yardımlarına ihtiyaçları vardır. Bu insanların ihtiyaçlarını giderebilmek için elimizden gelini yapmamız gerekir. Ramazan boyunca Umut-Der Gıda Bankası`nın yardımları davam edecektir. Bu Ramazanda binlerce muhtaca ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.  (M.Sait Çelik – İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir