• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kılıçdaroğlu Fezlekesine Başbakan`dan İlk Yorum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Başbakan Erdoğan, TBMM`de gazetecilerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Silivri Cezaevi önünde yaptığı açıklamalar nedeniyle Adalet Bakanlığı`na gönderilen fezleke ile ilgili sorularını cevaplandırdı. "Fezlekelere yabancı mısınız?" diye soran Erdoğan, başbakan ve başbakan yardımcıları için de bu tür fezlekeler olduğunu söyledi. Erdoğan, şöyle devam etti:
"Aynı şey Sayın Kılıçdaroğlu için de, hele hele o kullandığı ifadeler için haydi haydi olması gerekir. Olması gereken olmuştur. Çünkü Silivri Cezaevi için yapmış olduğu açıklama ve şu anda orada bir çadır kurulması vesaire, bütün bunlarla ilgili yaptığı açıklama, hele hele bugün yapmış olduğu açıklama, yani `AK Parti bir katını yargıya tahsis etmeli` falan diye Yani bizim böyle parti teşkilatlanmasının dışında binamızda kullanılacak yerimiz kalmadı. Ama CHP`nin Genel Merkezi`nde bu tür yerler olabilir; oralarda bu tür tahsisleri yaparlarsa daha isabetli olur."
 
Erdoğan, kabinede revizyon yapacağına yönelik haberlerin hatırlatılması üzerine de, "Benim dünyamda böyle bir şey yok" karşılığını verdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir