• DOLAR 32.476
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2474.068
  • ...
Özel Öğrenci Yurdu Fiyatları Belli Oldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye genelinde 1.100'den fazla yurdu barındıran sitede, İstanbul Yurtlar sayfasında 100`den fazla, Ankara Özel Yurtlar sayfasında 50`den fazla özel yurt, öğrenci apartı ve öğrenci pansiyonunu bulunmaktadır. Sitede ayrıca anlaşmalı olduğu özel yurtların sağladığı odalara ücretsiz rezervasyon imkanı sunuyor. 

Türkiye'de gelişmiş yurt araması, haritalı arama ve rezervasyon hizmeti sunan site üzerinde;

Bölgeye göre (il-ilçe-semt bazlı),
Üniversiteye göre (193 üniversite),
Oda Tipine göre (Tek kişilik, 2 kişilik, 3 kişilik, ..., 10 kişilik),
Yurt Fiyatlarına göre (0-2000 TL),
Çok Arananlara göre ( Lig Tv, Kuaför, Wi-Fi, Havuz, Fitness, Ücretsiz Kahvaltı vb.)
İndirim oranına göre (%0-100)
rahatlıkla aramanızı yapabiliyorsunuz. Yapılan arama üzerinde en popüler, en indirimli, en uygun, en pahalı olarak sıralama imkanı sağlanan sitede aramalar milisaniye hızında yapılıyor.

Özel yurt haritası ile aradığınız bölgedeki tüm özel yurtlar toplu halde haritada görülebiliyor ve harita üzerinden konaklama tipine göre filtreleme yapabiliyor.

Öğrencinin sadece üniversitesine odaklanmasını isteyen yurtlarfiyatlar.com hemen herşeyi düşünerek öğrencilere yurt bulmaları için kullanımı kolay gelişmiş bir site sunuyor.

Yurtlarfiyatlar.com`u teknik düzeyde incelediğimizde ise; Google'ın mobil kullanıcı deneyimi testlerinden 100 üzerinden 99 puan alıyor.

BTALAB ekibine geliştirdiği site için teşekkür eder, okurlarımıza; özel yurtları fiyatlarıyla tanıtan ve ücretsiz rezervasyon imkanı sağlayan Türkiye'nin ilk özel yurt booking sitesi yurtlarfiyatlar.com'u tavsiye ederiz.

İLANDIR

Bu haberler de ilginizi çekebilir