• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Türkiye`nin İlk Kahvaltı Sitesi Açıldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şuan için İstanbul'da faaliyet gösteren site içerisinde 300`den fazla kahvaltı mekanı ile İstanbul kahvaltı fırsatları sayfasında 70`den fazla kahvaltı fırsatı bulunuyor.

Türkiye'de detaylı kahvaltı araması yapılabilen ilk ve tek site olan kahvaltidafirsat.com aracılığıyla;

kahvaltı çeşidine göre (açık büfe kahvaltı, serpme kahvaltı, köy kahvaltısı vb.), kahvaltı fiyatına göre (0-80TL aralığında),  mekan özelliğine göre (çocuk parkı olan, denize sıfır vb.)  indirim oranına göre (%0-100)  rahatlıkla aramanızı yapabiliyorsunuz. Yapılan arama üzerinde en popüler, en indirimli, en uygun, en pahalı olarak sıralama imkanı sağlanan sitede aramalar milisaniye hızında yapılıyor.

“Kahvaltı Haritası” ile aradığınız bölgedeki tüm kahvaltı mekanlarını toplu halde haritada görüp, harita üzerinden kahvaltı çeşidine göre filtreleme yapabiliyorsunuz.

Kullanıcının sadece kahvaltıya odaklanmasını isteyen kahvaltıdafirsat.com hemen herşeyi düşünerek kullanıcıya kullanımı kolay bir site hazırlamış. Google'da bizle aynı fikirdeki; Google'ın mobil kullanıcı deneyimi testlerinden 100 üzerinden 99 puan alıyor.

Mekan tanıtımlarını gayet başarılı yapan site mekanların sağladığı kahvaltı fırsatlarını ücretsiz satın alma imkanı veriyor.

BTALAB ekibine böyle bir siteyi hizmete geliştirdiği için teşekkür eder, okurlarımıza; kahvaltı mekanlarını detaylı tanıtan ve ücretsiz kahvaltı fırsatı sağlayan Türkiye'nin ilk gelişmiş kahvaltı arama sitesi kahvaltidafirsat.com'u tavsiye ederiz.

İLANDIR
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir