• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.584
  • ...
Bursa'dan direkt uçuşlara bir yenisi ekleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Erzurum ve Trabzon gibi önemli illerden sonra Bursa-Antalya için direk uçuşlarını başlatan Anadolu Jet’in Genel Müdürü İbrahim Doğan’a verdiği sözü tutmasından dolayı teşekkürlerini iletti.

Antalya’ya başlatılan direk uçuşların Bursa halkı için büyük bir şans ve ayrıcalık olduğunu vurgulayan Birkan, gecikmeli olarak elde edilen bu hava yolu imkânının en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

 Halkın havayoluna ilgisinin artması durumunda Anadolu’nun değişik yerlerine yapılan bu seferlerin sayısının ve güzergâhların artabileceğini dile getiren Birkan,’’ Bir sanayi ve turizm şehri olan Bursa, büyük, tarihi mirası ile çok güçlü bir şehir. Bursa’nın ulaşım imkanlarının ve çeşitliliğinin arttırılması ve güçlendirilmesi, hem ekonomimiz hem de halkımızın refah ve mutluluğu açısından çok önemlidir’’dedi.

Bursa ile Anadolu kentleri arasında bir köprü kurulmuş olacak

Özellikle yapılmakta olan Yavuz Sultan köprüsü, Osman Gazi Köprüsü ve İstanbul, Manisa ve İzmir arasında yapılmakta olan otoban projeler ile Bursa’nın hinterlandının genişlemesi anlamına geleceğinin altını çizen Birkan, Bursa merkezli güzergâhların sayısının artmasının Bursa için olduğu kadar İstanbul merkezli bölge ve çevre iller için de önemli olduğunu vurguladı.

Birkan,‘’Direk uçuşlarla, Bursa halkı artık hava yolu ile seyahat için İstanbul’a gitmek zorunda kalmayacak. Özellikle İstanbul gibi uçuş trafiğinin yoğun olan illerin rahatlaması açısından Bursa üzerinden yapılan iç seferlerin artması önemli bir etkendir. Ayrıca bu sayede Bursa ile Anadolu kentleri arasında bir köprü kurulmuş olacak’’diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir