• DOLAR 32.386
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2326.454
  • ...
Kahta'ta da 2 bin 500 kişiye iftar verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahta'ta da özel bir düğün salonuna ait açık alanda 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verildi.

TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın da katıldığı programa Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve STK Temsilcileri katıldı.

İftar öncesi bir konuşma yapan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, amaçlarının bu mübarek günde birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu kaydederek iftar yemeğine iştirak edenlere teşekkür etti.

Daha sonra bir konuşma yapan TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, katılım gösteren misafirlere seslenerek, “Ramazan’ı zulüm altında yaşayan, acılarla sıkıntılarla boğuşan İslam beldelerinin her birine de Rabbimiz mübarek eylesin. Oralarda da Ramazan’ı Ramazan tadında yaşamayı nasip etsin. Oralarda da zulmün bitmesini hakkın ve halkın galip gelmesini Rabbim nasip etsin.” dedi.

Ardından görevine yeni başlayan Adıyaman Valisi Abdullah Erin kısa bir konuşma yaptı. Erin, bu iftar programı vesilesiyle değerli Kahtalılarla tanışma fırsatı bulduğunu kaydederek “Halkımızın huzuru için gece gündüz demeden el ele verip çalışacağız.” ifadelerini kullandı. (Aydın Evren-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir