• DOLAR 32.537
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2438.292
  • ...
`Tatilde Kur`an kursuna gideceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2015-2016 eğitim öğretim yılının bugün sona ermesiyle Şanlıurfa`da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 614 bin 864 öğrenci karne aldı.

Büyük bir heyecanla karnelerini alan öğrenciler İLKHA`ya yaptıkları açıklamayla yaz tatili dolayısıyla camilere, Kur`an kurslarına ve çeşitli etkinliklere gideceklerini söyledi.

Karne aldığına çok sevindiğini ifade edeni Ahmet Öncel, “Bugün çok mutluyum. Arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Onlarda benim gibi çalışarak başarı sağladılar. Alnımın akıyla kazandım. Tatilde Kur`an ve matematik kurslarına giderim.” dedi.

Karne alırken heyecanlı olduğunu söyleyen öğrenci Abdulbaki Çiftçi, “Karnem iyiydi. Alırken heyecanlıydım. Tatilde Kur`an kursuna gideceğim ve tatil yapacağım. Kitap okuyarak kendimi geliştireceğim.” ifadelerini kullandı.

Aldığı madalyayla sınıf üçüncüsü olan Osman Kılıç, tatilde Kur`an kursuna gideceğini söyleyerek şöyle konuştu: “Karne alacağım için çok heyecanlaydım. Sınıf üçüncülüğü madalyamı da aldım. Üçüncü olacağını çok düşünmemiştim. Ama başarılarımdan dolayı üçüncü oldum. Benim için çok iyi rakip olan Arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Tatilde Kur`an kursuna giderim.”

Sınıf arkadaşlarının iyi rakip olmasından dolayı kendilerini tebrik eden öğrenci Furkan Yiğit ise, “Herkes çok başarılıydı bu sebeple karneleri iyiydi. Hepsinin iyi rakip olmasından dolayı teşekkür ediyorum. Karnemi alırken çok heyecanlıydım ve hevesliydim. Birçok arkadaşım başarı madalyası aldı ama ben alamadım maalesef. Tatilden sonra kurslara gideceğim. Evde derslerime çalışacağım ve kitaplarımı okuyacağım. Ayrıca oyun oynayacağım ve eğleneceğim.” diye konuştu.

Okulun bitmesiyle Kur`an kursuna gideceğini söyleyen Eyyüp Nabi Yılmazoğlu, “Bahçelievler İlköğretim Okulunda okuyorum. Karnemi aldığım için çok mutluyum. Teşekkür belgesi de aldım. Hocalarımızla iyi günler geçirdik. Okuldan sonra Kur`an kurslarına ve camiye gideceğim.” dedi.

Daha önce de Kur`an okuduğunu söyleyen öğrenci Muhammed Talha, tatilde yeniden Kur`an kursuna gideceğini söyleyerek şöyle konuştu. “Karnem iyiydi, alırken heyecanlıydım. Okuldan sonra tatile gitmeyi düşünüyoruz. Kur`an kursuna da gideceğim. Daha önce de Kur`an okuyordum.”

Son olarak konuşan İsmet Küçük ise, duygularını şöyle paylaştı: “Karnem çok iyi geçti. Karnemde zayıf yoktu. Herkes gibi bende heyecanlıydım. Tatilde yaz Kur`an kurusuna giderim, ailece tatile gideriz. Karnemin iyi olmasından dolayı babam oyuncak alabilir.” (Ramazan Casuk- İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir