• DOLAR 32.514
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2436.394
  • ...
Fıtratı bozma girişimine HAYIR!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde, zincire vurulan şeytanların zincirlerini kırmaya çalıştıklarını görmekteyiz. Geçtiğimiz aylar içinde de zincirlerini kırmaya çalışan SAPKIN güruhların Diyarbakır'da seminer adı altında ahlaksız ve sapkın fikirlerini yaymak istediklerini ve bu isteklerinin tarafımızca açılan #DiyarbakırdaSapkınlığaDURde çalışması sonucu İPTAL edildiğini tüm kamuoyu bilmektedir.

Diyarbakır da emellerine ulaşamayan bu SAPKIN güruh tarafından 19 Haziran 2016 Pazar günü İstanbul'un Taksim caddesinde insan fıtratını bozmaya yönelik bir yürüyüş gerçekleştirileceği ilanı yapılmıştır.

Planlanan bu yürüyüşün İPTALİ için bugün saat 15.00'te GENİŞ katılımlı bir TAG çalışması başlatacağız. Bu aşağlık yürüyüşün karşısında olan tüm STK, siyasi parti, dernek ve oluşumların başlatacağımız çalışmaya desteklerini bekliyoruz.

Sapkınlığı yayma ve ahlaksız fiilleri meşrulaştırmaya yönelik yapılan bu yürüyüşün İPTAL edilmesine dek çalışmalarımıza devam edeceğiz.
    
Bilinmelidir ki bizler, daima zulüm ve haksızlıkların ve özellikle de SAPKINLIKLARIN ve AHLAKSIZLIKLARIN karşısında olacağız.

HÜR EKİP Sosyal Medya Platformu

Kaynak: hurekip.org

Bu haberler de ilginizi çekebilir