• DOLAR 32.564
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2430.361
  • ...
Malatya'ya atanan Vali Toprak göreve başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hava alanında Vali yardımcıları ve kurum amirleri tarafından karşılanan Vali Toprak için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Törenin ardından valilik binasına girerken toplanan vatandaşların yanına giden Vali Toprak,"Malatya'ya geldik ve göreve inşallah başlıyoruz. Hep birlikte iyi bir şekilde güzel hizmetleri tüm yöneticilerimizle birlikte vatandaşlarımıza yapaya çalışırız." dedi.

Valilik toplantı salonunda basın mensupları ile bir araya gelen Vali Toprak," Malatya'yı ekonomik, sosyal, kültürel, sanatsal, spor ve tüm alanlarda güçlendirmek adına, iyi kılmak adına, o noktada mamur hale getirmek adına, mevcut güzelliğine daha da güzellikler katmak üzere el birliği ile çalışacağız. Bu çalışmayı yaparken şüphesiz bakışımız insan odaklı olacak, vatandaş odaklı olacak, sevgiyi, merhameti, adaleti ve kimsesizleri önemseyen ve bu manada iyi bir diyalogu, ilişkiyi, koordinasyonu sağlayacak bir bakış açısını ve çalışma bakışını da yerleştirmiş olacağız. Bunu da hedeflediğimizi ifade etmek istiyorum."

"Terör örgütleri bertaraf edilecek"

Konuşmasında terörle mücadele konusuna da değinen Vali Toprak, "Gerek Emniyet teşkilatımız, gerekse jandarma teşkilatımız, gerekse askeri birimler iyi bir paylaşım içerisinde huzur ve sükunun sağlanması noktasında çalışmalarımızı eksiksiz yürüteceğiz. Bu manada yapılması gereken tüm terör örgütleriyle ilgili paralel devlet yapılanması da dahil olmak üzere her türlü devlet aleyhine gelişecek olumsuzlukları bertaraf etmek için çalışacağız.” diye konuştu. (M. Nurullah Sezer-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir