• DOLAR 32.593
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2421.01
  • ...
"Çalışmak oruç tutmamıza asla engel değildir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde fırın işletmeciliği yapan Aydın Yavuz, sıcak hava ve yoğun iş talebine rağmen oruç tutuklarını belirterek, çalışmanın oruç tutmaya asla engel olmadığını ifade etti.

17 yıldır fırın işlettiğini söyleyen Aydın Yavuz, "Ramazan ayı nedeniyle de yazın sıcaklığında oruç tutarken sabah 07.00'de hamurcularımız fırını açıyorlar saat 08.00'de de ekmek çıkarmaya başlıyoruz. Ramazan ayının vazgeçilmezi olan pide ekmeğini müşterilerimizi memnun edebilmek için güzel çıkarıyoruz. İftara doğru vatandaşlarımızın sıcak ekmek alabilmek için kuyruğa girmeleri bizleri daha çok işimize motive ediyor." dedi.

Ramazan ayında vatandaşların fırınına olan ilgisinin daha da artığını belirten Yavuz, "Zamanımız genelde ateşin başında geçiyor, çok terliyoruz. Bu ateşte oruç tutmak zor oluyor fakat bunun mükâfatını Allah'tan bekleyerek tuttuğumuz için bütün zorlukları unutuyoruz. Ramazan ayında iftara doğru vatandaşlarımız için pide ekmek, kıymalı pide, çörek, lavaş, yağlı ekmekleri vatandaşlarımız için Ramazan ayında oruçlu halimizle vatandaşlarımızın hizmetine sunabilmek için çalışıyoruz. Çalışmak asla oruç tutmamıza engel değildir." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

















Bu haberler de ilginizi çekebilir