• DOLAR 32.496
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2434.391
  • ...
Bandırma cezaevindeki mahkûmlara sahur verilmeye başlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İLKHA`nın “Bandırma Cezaevinde kalan mahkûmlara sahur verilmiyor” başlığıyla gündeme getirdiği ve kısa sürede sosyal medyada geniş yer bulan haberden sonra yetkililerin hareket geçtiği ve bu hukuksuz uygulama son verdiği belirtildi.

Kamuoyunda geniş yer bulan haberden sonra başta Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel olmak üzere birçok yetkili sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada konunun araştırılıp gereğinin yapılacağını paylaştı.

Söz konusu durumu yazdığı bir mektupla İLKHA`ya ulaştıran hükümlülerden Ahmet Arslan`ın oğlu Gıyasettin Arslan yaptığı açıklamada, yapılan haberden sonra cezaevi müdürünün bizzat mahkûmlarla görüşerek durumun düzeltileceğini söylediğini aktardı.

Babasının görüşüne giden Gıyasettin Arslan, “Babamın görüşü vardı. Bizlerde ailece babamın görüşüne gittik. Malum, gündemde olan sahur olayı vardı. Babamda bize, ‘Yapılan haberden sonra hamdolsun olay çözüldü. Ve cezaevi müdürü bizzat koğuşumuza gelerek durumun düzeltileceği sözü verdi. Hemen ardından ise sahur vaktine özel yemekler geldi. Allah emeği geçen herkesten razı olsun.`dedi. Bizler de bu hukuksuzluğun giderilmesi adına mücadele herkesten Allah razı olsun diyoruz.” diye konuştu.

 (Zeki Aras- İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir