• DOLAR 32.563
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2441.465
  • ...
Meclis tören alanında ilk kez iftar verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, TBMM Şeref Kapısı önünde eski ve yeni tüm TBMM üyeleri onuruna bir ilk olarak iftar yemeği verdi.

TBMM Camii İmam Hatiplerinden Kurra Hafız Mehmet Göregen'den dinlenen Kur'an-ı Kerim Tilaveti'nin ardından iftar ezanını TBMM Camii İmam Hatiplerinden Mehmet Karadan okudu. Yemek duasını ise Ahmet Yedekçi yaptı.

TBMM Başkanı Kahraman, iftar yemeği programında yaptığı konuşmada, davete gelen tüm üyelere teşekkür etti. "Gelemeyen birçok arkadaşımızın kalbinin burada olduğuna inanıyorum" ifadesine yer veren Kahraman, "rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan'ınızı tebrik ediyor, sağlık, esenlik ve hayırlı başarılarla dolu nice mübarek günlere ve aylara kavuşmanızı diliyorum" dedi.

İftara Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Veysi Kaynak, Mehmet Şimşek ve Tuğrul Türkeş ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, eski TBMM Başkanları Bülent Arınç ve Yıldırım Akbulut ile eski ve yeni milletvekilleri katıldı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir