• DOLAR 32.526
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2424.229
  • ...
Batman'ın yeni Valisi görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son Valiler Kararnamesi ile Batman’a atanan Ardahan Valisi Ahmet Deniz görevini devraldı.

Batman'ın yeni Valisi Ahmet Deniz için Valilik önünde bir karşılama töreni düzenledi. Vali Deniz, vali yardımcıları, il protokolü ve içişlerine bağlı kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Burada bir konuşma yapan Vali Ahmet Deniz, 12 yıl sonra tekrardan Batman'da olmanın güzel olduğunu belirterek, "Daha önce Silvan Kaymakamlığı görevini yapmışım. 2002 yılında ayrılmıştık. O yıllarda sık sık Batman'a geliyorduk. 12 yıl sonra tekrar buradayız. Burada görev almak benim için önemli. Batman tarihi, geçmişi ve kültürüyle kadim bir kültüre sahip kadim medeniyetlere beşiklik yapmış bir şehirdir. Burada hizmet edecek olmaktan son derece onurluyum. Bizler bin yıldır bu coğrafyalarda hep beraber yaşıyoruz. Türk, Kürd, Arap ve Çerkez kardeşçe bir bütün olarak yaşıyoruz. Güzel tarafı bunun devam etmesidir." dedi.

Son 5 aydır Türkiye'nin ciddi sıkıntılardan geçtiğini hatırlatan Deniz, "Batman'daki güzel birliktelik ve beraberlik bölgemizdeki sorunların dinmesine de öncülük eder. Bizlerin de görevi öncelikle ilimizin asayiş ve güvenliğinden sorumluyuz. Asayiş ve güvenlik olmadan hiç bir şey olmaz. Ne yatırımcı, ne turizmci ve ne de sanayici gelir. Bölgemizin ve ülkemizin öncelikle bu sıkıntıları atlatması lazımdır." şeklinde konuştu. 

"Bizler ayrılırken Allah razı olsun dedirtebilirsek bizim karnemiz odur." Diyen Vali Deniz son olarak şunları söyledi: "Kimler geldi kimler geçti bu dünyadan. Batman Bölgenin bir cazibe merkezidir. Batman'da çok daha güzel şeyler olabilir. Eğitim, sağlık, spor ve yatırımda çok daha güzel şeyler yapılabilir." (M. Sait Çelik - İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir