• DOLAR 32.542
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2488.988
  • ...
SON DAKİKA
Emniyetten Arnavutköy`deki saldırı hakkında açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Emniyetten yapılan açıklamada, Gaziosmanpaşa Asliye Ceza Mahkemesi tarafından hakkında arama kararı bulunan S.G'nin (44) Arnavutköy Ömerli Mahallesi'ndeki Ensari Parkı'nın yakınındaki metruk binada bulunduğunun öğrenildiği aktarıldı.

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bahse konu adrese gittiği, şüphelinin ekiplere silahla karşılık vermesi üzerine olay yerine destek ekipler çağrıldığı belirtilen açıklamada, çıkan çatışmada ağır yaralanan polis memuru Ayhan Ölçer'in kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği anımsatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Operasyon ekiplerinin olay yerine intikal etmesiyle tüm emniyet tedbirleri alınarak teslim olması yönünde gerekli ikaz ve uyarılar yapıldıktan sonra şahsın silahla karşılık vermeye devam etmesi üzerine yapılan operasyonda, şahıs bir pompalı tüfek ve bir tabanca ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Olay yerine takviye ekiple birlikte giden Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz çıkan çatışmada bacağından hafif şekilde yaralamış olup, kaldırıldığı hastanede tedavisine devam edilmektedir."


.

Bu haberler de ilginizi çekebilir