• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2310.411
  • ...
Nedir Bu Sessizliğimiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu sessizliğimiz ne diye: Allah Resul`ünün hadisinde belirttiği üzere “ne zulmedin nede zulme uğrayın” hadisinden anlamamız gereken ne olmalıdır. Allah Resul`ünün yaşadığı döneme bir bakın Resulullah nasıl bir tepki vermiştir zalimlere ve zorbalara karşı, nasıl bir duruş sergilemiştir bir bakın… Bakın ki; Müslümanların Allah Resul`ünün hadisinden nasıl uzaklaştığını görebilesiniz.

Günümüz öyle bir hal almış ki; barbar Budistler  Arakan da ve Myanmar`da Müslüman kardeşlerimizin etlerini kemiklerinden ayırıp yediklerini gördüğümüz halde, Siyonist İsrail`in Filistin`de ki kardeşlerimize karşı kullandığı kimyasalların Filistin`de ki bebeklerin bedenlerini delip geçerken annelerin yürekleri parçalayan feryatlarını duyduğumuz halde, buzları eriten gözyaşlarını gördüğümüz halde ve Amerikan`ın paralı uşaklığını yapan cuntacı Sisi ve yandaşlarını Müslümanlara verdiği idam kararlarını gördüğümüz halde hiç mi üzülmüyoruz, hiç  mi içimiz acımıyor, hiç mi içimiz incinmiyor?

Bizler nasıl Müslümanlarız din kardeşlerimiz yanı başımızda ki ülkelerde katledilirken, öldürülürken ve idam edilirken, bizler nerdeyiz ve neden ses çıkartmıyoruz. Yoksa içimizden mi koparıyoruz feryat çığlıklarını, yoksa içimize mi akıtıyoruz acı gözyaşlarımızı, koparın feryat çığlıklarınızı zalimlerin ve tağutların saraylarında dökün gözyaşlarınızı yemek masalarına, dökün ki kardeşlerimize yaptığı işkencelerin ve zulümlerin bizi nasıl incittiğini ve nasıl acıttığını, yapılan zulümlere karşı dilsiz şeytan olmadığımızı.

Dünya Müslümanlarına sesleniyorum: Kardeşlerimize yapılan bu zulme sessiz kalmamız zalimlerin iştahlarını kabarttığı gibi onları vahşileştiriyor ve barbarlaştırıyor. Gelin yapılan zulümlere sessiz kalmayalım. Allah  (c.c.) tektir, birdir ve birlik olmamızı ister. Gelin bizde yapılan bu zulümlere ve katlıyamlara karşı bir olalım ve tek olalım, yapılan zulümlere karşı dilsiz şeytan olmayalım. Selam ve dua  ile.

M.Emin  Üstün / Erzurum - Yaş: 20

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir