• DOLAR 32.509
  • EURO 34.759
  • ALTIN 2487.921
  • ...
SON DAKİKA
Seri katil İstanbul`da sorgulanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranırken İzmir'de yakalanan Atalay Filiz, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanıyor.

Cinayet Büro Amirliği tarafından sorgulanan Filiz'in, Tuzla Yalıboyu Caddesi Postane Mahallesi'nde oturan tarih öğretmeni 2 çocuk annesi Fatma Kayıkçı'yı, kimliğinin deşifre olduğu korkusuyla öldürdüğü iddia edildi.

Filiz'in ifadesinde "Ankara'daki cinayetlerden sonra kendimi Furkan Altın olarak tanıtıyordum. Bir gün Kayıkçı bana 'Atalay' diyerek seslendi. Ben de Ankara'daki işlediğim cinayetleri anladığını düşünerek çok panikledim ve beni yakacak diye korktum. Kayıkçı'yı bu nedenle öldürdüm" dediği öne sürüldü.

Öğretmen Kayıkçı'nın Filiz'in kaldığı evdeki kullanmadığı bir odayı, Filiz'in evde olmadığı zamanlarda kullandığı tespit edilirken, Filiz'in gerçek kimliğini bu şekilde öğrendiği tahmin ediliyor.

Ankara'daki cinayetleri kaybolan sevgilisi nedeniyle işlediği iddiası

Atalay Filiz'in, ifadesinin devamında, sevgilisi olduğu ileri sürülen ve kendisinden 2011 yılından itibaren haber alınamayan Olga Seregina'nın kaybolmasıyla ilgili bilgisinin bulunmadığını söylediği ifade edildi.

Emniyetteki ifadesinde, Ankara'da 16 Eylül 2013'te o dönem tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'yı öldürdüğünü kabul ettiği iddia edilen Filiz'in " Göktuğ ve Elena, Olga'nın kaybolmasından sürekli beni sorumlu tuttular. 'Kızı öldürdün mü yoksa' diyerek üstüme çok yüklendiler. Ben de daha fazla dayanamayarak bu cinayetleri işledim" dediği belirtildi.

AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir