• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Eğitimlerini tamamlayan annelere sertifika verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Annelerin donanımını artırarak, bilgilerini güncellemek ve sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak amacıyla Elazığ’da hayata geçirilen Anne Üniversitesi'nde eğitim alan anneler, 8 hafta süren eğitimlerini tamamlamalarının ardından sertifikalarını aldılar.

Törende bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz. “Türkiye’deki 5 Anne Üniversitesi'nden biri olan Elâzığ’ımızdaki Anne Üniversitemizin 4. mezunlarının mezuniyet törenindeyiz. Öncelikle bir annenin değişimi, bir toplumun değişimidir, diyerek bütün anneleri tebrik ediyorum. Cennetin ayakları altında olan annelerimiz, topluma ne kadar hizmet ederlerse toplumun o kadar dinamik olacağını hepimiz biliyoruz. Bu çerçevede bu eğitimde emeği geçen hocalarımıza, paydaşımız olan Fırat Üniversitesi’nin yetkililerine ve eğitim görevlilerimize tekraren teşekkür ediyor, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.

Tören sonunda duygularını anlatan anne ve anne adayları Anne Üniversitesi’nin kendilerine önemli katkılar sağladığını ifade ederek, sunulan imkândan dolayı teşekkürlerini dile getirdiler. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir