• DOLAR 32.373
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2325.488
  • ...
Ağrı'da bin 200 aileye Ramazan yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfınca hazırlanan Ramazan gıda yardımını bin 200 aileye ulaştırıldı.

Yapılan yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ağrı Valisi Musa Işın, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi bin 200 aileye yardım yapıldığını ve Ramazan ayı boyunca iftar programlarının düzenleneceğini belirtti.

Ramazan ayı boyunca verilecek olan iftar yemeğiyle ilgili bilgi veren Işın, "Ağrı merkezde 7 bin kişi ile iftar yapacağız. Patnos'ta 300 kişilik çadır kurulmuş her gün orada 300 kişi yemek yiyecek. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla Ramazan boyunca mahallelerde iftar yapacağız. Her iftar aşağı yukarı bin kişilik olacak. İlçelerimizde kaymakamlarımız mahallelerimizde iftar çadırları kurmuşlar ve aynı zamanda mahallelerimizde iftarlar yapılmaktadır. Ramazan boyunca çocuklara ve gençlere yönelik etkinliklerimiz mevcuttur. Hali hazırda büyük bir alan çocuk eğlence alanı olarak tertip edilmiş. Burada stantlar kurulmuş. Kitap fuarı açılmış. Esnafımızın bir kısmının ve özellikle bayanların yapmış oldukları el işlerinin satışına yönelik stantlar kurulmuştur." dedi.

Her akşam vatandaşlarla iftar açacağını söyleyen Işın, Ramazan boyunca vatandaşlarımızın feyizli, bereketli ve huzurlu bir ramazan geçirmesi için ilimiz ve ilçelerimizde çeşitli tedbirler aldık. Vatandaşlarımızla birlikte hemen hemen her akşam iftarımızı açacağız. Bu ramazan ayının bütün hemşehrilerimiz için olması gerektiği şekilde feyizli ve bereketli geçmesi için her türlü maddi ve manevi projelerimizi hayata geçiriyoruz. Ben ramazan ayının hemşerilerimiz için huzur içerisinde geçmesi için temenni ediyorum” diye konuştu. (İLKHA) 















Bu haberler de ilginizi çekebilir