• DOLAR 32.576
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2423.755
  • ...
HÜDA PAR`dan feci kazada ölenlerin ailelerine taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR yetkilileri, Osmaniye'deki okul gezisi kazasında vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Partinin GİK Üyesi Salih Demir, Adana İl Başkanı Veysel Yavuz`un yanı sıra Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay`dan da partililerin katıldığı ziyaretlerde yakınlarını kaybeden ailelere sabır ve başsağlığı dilendi.

HÜDA PAR heyeti kazada hayatını kaybeden öğrencilerden Beritan Keyik ve annesi Sultan Keyik ile yakınları Baver Keyik, öğrenci Umut Ayas ve annesi Sevgi Ayas ile öğrenci velisi Meral Sarı için Hatay`ın İskenderun ilçesinde kurulan taziye çadırlarını tek tek ziyaret etti.

Buralarda okunan Kur`an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından ailelere sabır ve başsağlığı dileyen partililer, üzücü kazayla ilgili bilgiler aldı. Taziye ziyaretlerinin ardından partili heyet, İskenderun`dan ayrıldı.

Hatırlanacağı üzere, dün hafta sonu gezisi için Hatay`ın İskenderun ilçesinden Osmaniye`ye giden öğrenci, öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu 6'sı çocuk 14 kişi hayatını kaybetmişti. (Ayhan Kaya-İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir