• DOLAR 32.367
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Avrupa Yetim Der`den medrese öğrencilerine iftar yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yılın belli dönemleriyle sınırlı kalmayarak yapılan bağışlar neticesinde yıl boyu yardım faaliyetlerini sürdüren Avrupa Yetim Der (Internatıonal Help Organızatıon Pro Orphans), yaptığı yardım çalışmalarıyla on binlerce yetim, öksüz ve fakire ulaşarak hizmetlerini sürüdrüyor.

2016 Ramazan ayı yardımları çerçevesinde Türkiye, Afrika, Balkanlar ve Filistin`de Ramazan ayı boyunca çeşitli yardım faaliyetleri düzenlemeye başlayan ve bu yardımları Ramazan ayı boyunca sürdürecek olan Almanya Merkezli Avrupa Yetim Der, Batman`da medrese öğrencilerine iftar yemeği verdi.

Verilen iftar yemeği hakkında bilgi veren Avrupa Yetim Der Türkiye Temsilcisi Mehmet Nurullah Günaydın, "Avrupa Yetim Der olarak Ramazan iftarı programı kapsamında  Batman'da Medrese öğrencilerine iftar yemeği  verdik. Yerilen yemekte katkısı olanlardan Allah-u Teâlâ hayırlarını kabul etsin. Avrupa Yetim Der sadece iftar programlarını değil dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Türkiye genelinde belirli yerlerde gıda yardım dağıtımları da olacak. Ayrıca yardımlar  kapsamında yetimleri giydireceğiz. Ramazan ayı boyunca yardımlarımız kesintisiz devam edecektir."diye konuştu. (M.Sait Çelik - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir