• DOLAR 32.506
  • EURO 34.57
  • ALTIN 2499.016
  • ...
18 Aylık Ali bebeğin katili yahudi serbest!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Ajansının haberine göre; Terör rejimi İsrail basınında yer halen haberlerde, 1 Haziran'da serbest kalan Ettinger'in bir yıl boyunca Kudüs ve Batı Şeria'ya girmesinin ve aşırı sağcı olduğu belirtilen 92 kişi ile görüşmesinin mahkeme kararıyla yasaklandığı belirtildi.

Batı Şeria'nın Nablus kenti yakınlarındaki Duma beldesinde Filistinli Devabişe ailesine ait evin 31 Temmuz gecesi Yahudi yerleşimciler tarafından kundaklanması sonucu ailenin 18 aylık bebeği Ali Devabişe yanarak hayatını kaybetmiş, anne, baba ve 4 yaşındaki diğer çocukları Ahmed ağır yaralanmıştı. Baba Saad (31) ve anne Riham Devabişe (28) tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetmiş, saldırıdan vücudunun yüzde 60'ı yanan 4 yaşındaki Ahmed ise sağ kurtulmuştu.

Filistin ve dünya Müslüman kamuoyunda infiale yol açan Devabişe ailesinin evinin kundaklanması olayının tek tanığına ait ev de daha sonra kimliği belirlenemeyen kişilerce ateşe verilmişti. Saldırıda zarar gören olmamıştı.  

Devabiş'e ailesinin evinin kundaklanması ile ilgili yaklaşık on ay önce gözaltına alınan ve işgal altındaki Batı Şeria'da yaşayan bir Yahudi yerleşimci olan Ettinger, idari tutukluluk kapsamında hapiste tutuluyordu. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir