• DOLAR 32.328
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2300.783
  • ...
İlim ve Fikir Topluluğu'ndan mezuniyet töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlim Ve Fikir Topluluğu, Muş Alparslan Üniversitesi’nden bu yıl mezun olan üye ve gönüllülerine yönelik mezuniyet töreni düzenledi. Muş Selam-Der’in katkılarıyla düzenlenen törende öğrenciler mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Selam-Der Başkanı Molla Mahfuz Ural, gençlerden küfrün boyalı laflarına aldanmamalarını, fikir ve zikir sahibi insanlar olmalarını tavsiye etti.

Ural, “İslam’dan konu açılınca bizlerin aklına âlimler geliyor, yaşadığımız asra baktığımızda dünya büyük belalara müptela olmuştur ve asrımızın en büyük felaketi âlimlerin yetişmiyor olmasıdır. Günümüz dünyasında İslam’ı temsil edenler aydın Müslümanlar olmuşlardır. Bakınız Resulullah’ın etrafındakilerin hepsi aydın gençlerdi.” diyerek Müslüman gençlikten büyük bir beklenti içerisinde olduklarını belirtti.

İlim ve Fikir Topluluğu Başkanı Ali Ekber Avcı da program sonunda yaptığı konuşmada topluluk olarak bu yıl mezuniyet töreninin ikincisini düzenlediklerini söyledi.

Topluluk olarak geçen yıl 10 mezun verdiklerini belirten Avcı, “Elhamdülillah bu yılda 12 mezun verdik. İlim ve Fikir Topluluğu Başkanı olarak bu yıl görevimin son yılıydı. Ben de mezun olacağımdan inşallah gelecek yıl görevi başka fedakâr kardeşlere devredeceğiz. Mezun olan kardeşlerimiz ile beraber inşallah yeni hayatımızda İslam’a faydalı işler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Program, mezun olan öğrencilerin konuşmaları, plaket takdimi, dua ve ikramlardan sonra sona erdi. (Ayetullah Tarhan- İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir