• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Yaşlı çift gençlere mutluluğun sırrını anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlk eşinin vefatının ardından uzun süre evlenmeyen 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu, bu yalnızlığını 5 yıl önce aynı mahallede oturan gelinleri aracılığı ile tanışarak evlenen 76 yaşındaki Zekiye Kuzucu ile noktalamış ve nikâhlarını da geçtiğimiz ayda kıymışlardı.

Geçtiğimiz ay düzenlenen törenle resmi nikâh kıyan yaşlı çift, Şahinbey Belediyesi’nin Evlilik Okulu eğitim seminerinde genç çiftlere mutluluğun sırrını anlattılar.  Genç çiftlere evliliğin sırrını anlatan Musa Kazım Kuzucu ve Zekiye Kuzucu gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Evliliğin sırrı sabır ve hoşgörülük Musa Kazım Kuzucu, “Ben kendime sadece bir dert ortağı arıyordum. Güzellik aramıyordum. Sonra Zekiye ile tanıştık ve evlendik. Evliliğin sırrı sabır ve hoşgörülüktür.”dedi.

Zekiye Kuzucu ise kadınlara, “Eşinize asla ne olursa olsun, saygıda hürmette kusur etmeyeceksiniz. Eşinizle sürekli kavga ederek aranızdaki saygı duvarını aşmayın. Siz saygı gösterirseniz, o da size saygı gösterecektir.” tavsiyelerinde bulundu.

Genç çiftlere evlilik yolunda tavsiyelerde bulunan 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu ile 76 yaşındaki Zekiye Kuzucu daha sonra kendileri için hazırlanan pastayı keserek birbirlerine ikram ettiler. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir