• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
Bingöl'de Ramazan Sokağı kuruluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi İş Bankası’nın yanında Ramazan Sokağı kuruluyor. Ramazan Sokağı’nda 20 işyeri ve bin kişinin iftarını açabileceği geleneksel iftar çadırı bulunuyor.

Ramazan çadırında günlük bin kişinin iftar açabileceği ve çadırda 15 personelin hizmet vereceği belirtildi. Ramazan Sokağı’nda bulunan Ramazan Çarşısı’ndaki 20 işyerinde yer almak isteyen esnafın Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri istendi.

Konu ile ilgili olarak Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Ramazan ayı münasebetiyle Yenişehir Mahallesi İş Bankası’nın yanında Ramazan Sokağı kuracak. Ramazan Sokağı’nda 20 işyerinin bulunduğu Ramazan Çarşısı ile bin kişilik geleneksel İftar Çadırı bulunuyor. Ramazan Çarşısı’nda bulunan işyerlerini kiralamak isteyen esnaflarımız Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. İftar çadırımız bir ay boyunca halkımızın hizmetinde olacaktır. İftar çadırımız fakir ve kimsesizlere hizmet vereceği gibi, yolda kalmış veya bir şekilde evine ulaşamayanlara da hizmet edecektir. İftar çadırı için hazırlanan yemeğe katkı sunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat ederek katkı sunabilirler. Ramazan çadırına bir ay boyunca tüm Bingöllüleri bekliyoruz. Ramazan ayının; İlimizin, milletimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir